Στο Βύρωνα ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ

Πηγή: SportNet

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα θα φιλοξενηθεί τελικά, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ο τελικός του κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2009-10, μεταξύ του ΑΣΕ Δούκα και των Βριλησσίων.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η ΟΧΕ, που αντιμετώπιζε προβλήματα στην εξεύρεση διαθέσιμου γηπέδου, πριν ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, θέσει το δημοτικό γυμναστήριο της πόλης στη διάθεση της ομοσπονδίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-1.

Υπενθυμίζεται ότι το φάιναλ φορ του κυπέλλου, που επρόκειτο να διεξαχθεί τον περασμένο Μάιο στη Λαμία, ματαιώθηκε λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν κι έτσι το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού «αναβαπτίστηκε» σε τελικό και θα διεκδικήσει το τελευταίο τρόπαιο της περσινής σεζόν, λίγο πριν από την έναρξη της επόμενης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια