Δέσμευση του Γεν. Γραμματέα Υπ. Υγείας για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργία του Κ.Υ.Βύρωνα

Πηγή: Δημοτικός Αντίλογος

Τη δέσμευση του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πολύζου για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βύρωνα- που με την παραίτηση του Επιστημονικά υπεύθυνου ιατρού Ανάργυρου Μαργιόλη δυσλειτουργεί τις τελευταίες μέρες- εξασφάλισαν ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας και ενεργοί πολίτες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοτικός Αντίλογος».

Ο κ.Κόνσουλας μαζί με ενεργούς πολίτες πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο Αστικό Κ.Υ Βύρωνα στην οδό Κορυτσάς-3. Η διαμαρτυρία καλύφθηκε σε απευθείας σύνδεση από την πρωινή εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, στην διάρκεια της οποίας μίλησαν για το θέμα ο Παναγιώτης Κόνσουλας από πλευράς του Δήμου Βύρωνα και κάτοικος της περιοχής.

O κ.Κόνσουλας δήλωσε: «Προσωπικό το ενδιαφέρον της Υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, με διαβεβαίωσε για την επίλυση του θέματος»

Ο κ. Κόνσουλας μιλώντας στην εκπομπή τόνισε την ανεκτίμητη προσφορά του Κ.Υ. Βύρωνα και των στελεχών του με επικεφαλής τον ιατρό Ανάργυρο Μαργιόλη στους πολίτες του Βύρωνα αλλά και των όμορων δήμων και υπογράμμισε το προσωπικό ενδιαφέρον της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία τον διαβεβαίωσε για την άμεση αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του και με την οποία όπως είπε είναι σε συνεχή συνεργασία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου από το Νοέμβριο του 2009.

Εντός του Μαΐου η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας

Το προσωπικό ενδιαφέρον της Υπουργού επιβεβαίωση με παρέμβαση του στην εκπομπή και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Νίκος Πολύζος, ο οποίος ενημέρωσε ότι για το θέμα, αύριο Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί με εντολή της κ. Ξενογιαννακοπούλου, σύσκεψη με ευθύνη του διοικητή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κώστα Μπάνη (σ.σ στο οποίο υπάγεται διοικητικά το Κέντρο Υγείας Βύρωνα) και με τη συμμετοχή του υπό παραίτηση Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου ιατρού Ανάργυρου Μαργιόλη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της παραίτησης του και να ληφθούν αποφάσεις για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας τις αμέσως επόμενες μέρες και εντός του μηνός Μαΐου, όπως διευκρίνισε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
fstat

Ο “Παναγιώτης Κόνσουλας και οι ενεργοί πολίτες” ειναι συγκροτημα, οπως λεμε “Νικος Αλιαγας and Friends” ή “Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι”?
Κανουν συχνες εμφανισεις τον τελευταιο καιρο σε διαφορα σημεια του βυρωνα. Θα παιξουν και στις γειτονιες πολιτισμου?

roula

Το απίστευτο είναι ότι εδώ και τρεις ημέρες ο Δήμος έχει βγάλει ανακοίνωση ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για το θέμα του Κέντρου Υγείας και το ζήτημα πάει για τελική λύση!Και ξαφνικά χθες ο ΚΠ και οι εν.πολ.(υπάλληλοί του και κάτι κομματόσκυλα)έσκασαν μύτη πάλι καθυστερημένοι για να ξαναπούν το περίφημο”κατόπιν ενεργειών μας!!!!”..Ρε ουστ! Υ.Γ Fstat δεν θα παίξουν στις γειτονιές , γιατί εκεί δεν έχει κάμερες!!!