Η Δώρα Τσαμπάζη επισκέφτηκε το γκράφιτι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Πηγή: newsbeast.gr

Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη 20 μέρες από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος με δύναμη ψυχής και απαράμιλλο θάρρος έδωσε μία γενναία μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου.

Μπορεί να μην κέρδισε αυτόν τον αγώνα, αλλά στις καρδιές των Ελλήνων βγήκε νικητής και πρωταθλητής ζωής χάρη στο ήθος, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά του που ήταν και τα στοιχεία που τον διέκριναν όλα τα χρόνια της αθλητικής και έξω-αγωνιστικής ζωής του.

Η σύζυγος του δις «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο βρέθηκε για πρώτη φορά στο κολυμβητήριο του Βύρωνα, όπου και είδε από κοντά το τεράστιο γκράφιτι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…» έγραψε στο instagram η Δώρα Τσαμπάζη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μέσα από τα social media η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε για την απώλεια του συζύγου της: «Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια