Επίθεση με μπογιές στο κατάστημα του 47χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το βράδυ της Τετάρτης το κατάστημα του 47χρονου, που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις υποψήφιων πωλητριών, στην περιοχή του Βύρωνα.

Οι δράστες πέταξαν κόκκινη μπογιά στην τζαμαρία του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φορμίωνος και έγραψαν με σπρέι την λέξη “ΒΙΑΣΤΗΣ”.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση, ο 47χρονος αρχικά της έδωσε άλλα ρούχα να φορέσει, στη συνέχεια της κατέβασε το παντελόνι και την ακούμπησε από πίσω με τα γεννητικά του όργανα.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις 

Aκόμη δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 21 ετών, εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα και κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου καταστήματος, ο οποίος χρησιμοποίησε την ίδια μεθοδολογία.

Όπως υποστηρίζεται, ο 47χρονος έβαζε τις υπαλλήλους να δοκιμάζουν τα ρούχα με τη δικαιολογία ότι θέλει να δει εάν τους πηγαίνουν και εάν είναι κατάλληλες οι κοπέλες για τη δουλειά.

Μάλιστα, προσπάθησε να τις δελεάσει ώστε να μην μιλήσουν προσφέροντάς τους ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια από την επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια