Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε 20χρονη από ιδιοκτήτη καταστήματος στον Βύρωνα

Πηγή: newsbomb.gr

Σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη μπουτίκ κατήγγειλε ότι δέχθηκε τη Δευτέρα μια 20χρονη κοπέλα που πήγε στο κατάστημά του στον Βύρωνα για να προσληφθεί ως πωλήτρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης όλα συνέβησαν με πρόσχημα τη συνέντευξη που ήθελε να την περάσει ο ιδιοκτήτης της μπουτίκ. Όπως είπε η 20χρονη στους αστυνομικούς αρχικά της έδωσε άλλα ρούχα να φορέσει και στη συνέχεια αφού την έβαλε να ποζάρει, της όρμηξε από πίσω. Η κοπέλα περιέγραψε στη συνέχεια ότι έβαλε τις φωνές και πάλεψε με τον επιχειρηματία προκειμένου να ξεφύγει.

Η 20χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν περίπου στις 16:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στον Βύρωνα όταν συνάντησε τον ιδιοκτήτη της μπουτίκ τον οποίο κατονόμασε περιγράφοντας τον ως έναν άνδρα ύψους 1,80μ. και ηλικίας 40-45 ετών με αραιωμένα μαλλιά.

Βάσει της καταγγελίας της 20χρονης ο επιχειρηματίας της κατέβασε το παντελόνι, της ζήτησε να στηριχθεί σε μια καρέκλα και αυτός την ακούμπησε από πίσω με τα γεννητικά του όργανα πριν τελικά η νεαρή κοπέλα να βάλει τις φωνές και να ξεφύγει καταλήγοντας στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει την καταγγελία της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια