Χατζηνικολάου: “Eίναι μόνο η αρχή…”

Πηγή: Basket Net

Βέβαιη πως η κατάκτηση του Eurocup από τον Αθηναϊκό θα αποτελέσει τον πρώτο κρίκο σε μια αλυσίδα μεγάλων επιτυχιών για τον σύλλογο δήλωσε η Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή “Πνίξτε τον φουνταριστό”. “Είμαστε η νέα δύναμη του γυναικείου μπάσκετ. Έχουμε πολλή όρεξη και πιστεύω πως η κατάκτηση του Eurocup είναι μόνο η αρχή”, τόνισε η 29χρονη γκαρντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Η Όλγα Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Γιώργου Θαναηλάκη και του Μηνά Τσαμόπουλου:

Για την κατάκτηση του Eurocup και τους επόμενους στόχους: “Ο Αθηναϊκός είναι η νέα δύναμη του γυναικείου μπάσκετ. Αν συνεχίσει η ίδια διοίκηση με τον κύριο Χαρδαλιά, η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα. Έχουμε πολλή όρεξη και πιστεύω πως η κατάκτηση του Eurocup είναι μόνο η αρχή. Είχαμε μία τρομερή ομάδα, με πολύ καλές Ελληνίδες και ξένες παίκτριες, όπως τις δύο Αμερικανίδες, την Ουίγκινς και τη Ράιλι, που είναι μεγάλα ονόματα στις ΗΠΑ. Του χρόνου, που θέλουμε να παίξουμε και στην Ευρωλίγκα, πιστεύω πως θα έχουμε ακόμη καλύτερο δυναμικό”.

Για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: “Στο πρωτάθλημα δεν απειλούμαστε από καμία ομάδα και μας απομένουν δύο ματς, τα οποία θέλουμε να πάρουμε, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά χωρίς ήττα. Θέλουμε και το Κύπελλο, αυτό το Σαββατοκύριακο στο φάιναλ φορ της Βέροιας, ώστε να κάνουμε το τριπλ κράουν”.

Για τη χρηματοδότηση του Αθηναϊκού: “Ο Αθηναϊκός έχει την ευτυχία να διαθέτει πολλούς χορηγούς. Είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα με τόσους πολλούς υποστηρικτές και ο κύριος Χαρδαλιάς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι”.

Για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τσεχίας: “Δεν πάμε για το ταξίδι. Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι. Στις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία, οπότε θα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε, κάτι που εγώ προσωπικά έχω μεγάλη ανάγκη”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια