Νέοι πλαστικοί κάδοι απορριμάτων στις γειτονιές του Βύρωνα

Ξεκίνησε η αντικατάσταση των παλαιών σιδερένιων κάδων απορριμμάτων (χωρητικότητας 1.100lt) στις γειτονιές του Βύρωνα, με καινούριους πλαστικούς κάδους ίδιου μεγέθους.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί 250 μεγάλοι κάδοι σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ μέχρι το τέλος του προγράμματος θα έχουν αλλάξει 780 από τους 1.360 μεγάλους κάδους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα γίνεται αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων μικρότερων πλαστικών κάδων (260lt, κόκκινου χρώματος), για την κάλυψη των αναγκών μονοόροφων – διόροφων κτηρίων και επαγγελματικών χώρων.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης των κάδων απορριμμάτων, συνολικού ύψους 170.000€, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Βύρωνα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Επιπλέον, το δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα ενισχύεται με 21 μόνιμους εργαζόμενους, που προέρχονται από τους οριστικούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ, γεγονός που θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια να διατηρηθεί η πόλη μας πιο καθαρή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια