Αθηναϊκός – Κεραυνός σημειώσατε Χ

Πηγή: athinaikosfc1917.blogspot.com

O Αθηναϊκός συνέχισε της προβληματικές εμφανίσεις παραχωρώντας τρίτη ισοπαλία σερί και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι δυο ομάδες δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων αφήνοντας στους φίλους του Αθηναϊκού μια πικρή γεύση.

Το σκορ άνοιξε ο Μπιτιλης με προσωπική ενεργεία και σουτ στη σωστή θέση στο 31 λεπτό αλλά δεν κράτησε για πολύ. Ένας παλιός παίχτης του Αθηναϊκού ο Μποτσιβαλης ισοφάρισε ένα λεπτό μετά για τον Κεραυνό, για να λήξει έτσι το πρώτο μέρος. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία (εξάλλου μικρή είναι η βαθμολογική σημασία).

Άξιο αναφοράς ήταν το θερμό χειροκρότημα από τους φίλους του Αθνε στον Κώστα Πουλιο ο οποίος έδειξε ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ανταποδίδοντας τον χαιρετισμό.

Για την Βυρωνιώτικη ομάδα αγωνιστήκαν: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης (73’ Ζαχαρόπουλος), Αλεξόπουλος, Κοτίτσας, Δελόρμας, Μπιρμπίλι, Μανταδάκης, Τραπουζανλής (77’ Κρίτσας), Μπίτιλης (90’ Μόνος), Καραμπάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια