Ασυνείδητος σκότωσε εφτά γάτες με φόλα στον Βύρωνα

Πηγή: zoosos.gr

Επτά μέχρι τώρα είναι τα θύματα του αδίστακτου δράστη που είτε με φόλες, είτε με πέτρες σκοτώνει γάτες στην διασταύρωση των οδών Σαμψούντος και Βυζαντίου στον Βύρωνα της Αττικής. Η Μ. Κ., κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε το www.zoosos.gr εξήγησε ότι αν και υποπτεύονται ποιος γείτονας τους σκοτώνει τα ζώα εντούτοις δεν έχουν αποδείξεις. Όμως μέσα σε μια 15 μέρες 6 γατάκια βρέθηκαν νεκρά από φόλα, μια γάτα την βρήκαν νεκρή σκοτωμένη με πέτρα, που κάποιος πέταξε πάνω της όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ενώ ένα ακόμη γατί νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο μετά την κατανάλωση δηλητηριασμένης τροφής.

Σύμφωνα με την κα Καμπουράκη – που έχασε από φόλα πριν μερικές μέρες και τον δικό της γάτο – ο ίδιος άνθρωπος, που έχει πολλά κλουβιά με πουλιά στο μπαλκόνι του και σκοτώνει τις γάτες για να μην πλησιάζουν εκεί και στο παρελθόν έχει σκοτώσει ζώα καθώς και το σκύλο του γείτονα του, αφού πέταξε φόλα ακόμα και στην ταράτσα του σπιτιού.

Εντούτοις χωρίς την μαρτυρία κάποιου αυτόπτη μάρτυρα δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος του, γι’ αυτό και ακόμα καταμετρούν μόνο τα θύματα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια