Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για το Κολυμβητήριο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Αρχή εξηγώντας τους λόγους καθυστέρησης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου του Βύρωνα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την ακριβή ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έγινε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να καλυφθούν οι απαιτούμενες ανάγκες, με βάση τις προδιαγραφές που απαιτεί η σχετική νομοθεσία.

Σύντομα ολοκληρώνεται η σύμβαση συντήρησης, η σύνδεση με τα δίκτυα του φυσικού αερίου και του ΟΤΕ, ο εξοπλισμός σε γραφεία και υπολογιστές, ο απαραίτητος εξοπλισμός του ιατρείου και η μόνη εκκρεμότητα που απομένει είναι οι προσλήψεις του προσωπικού, οι οποίες θα καθυστερήσουν λόγω της προκήρυξης των εκλογών.

Όταν ολοκληρωθούν και οι προσλήψεις θα ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αγαπητές/οί, Δημότισσες/ες.

Επειδή δικαίως οι δημότες αγωνιούν και μας ρωτούν καθημερινά τον λόγο καθυστέρησης λειτουργίας του κολυμβητηρίου, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για τις προσπάθειες που κάναμε και κάνουμε για την έναρξη της λειτουργίας του.

Στους οκτώ (8) μήνες ουσιαστικά που πέρασαν από την παράδοσή του από τον εργολάβο – αλλά και νωρίτερα – ξεκίνησε μια δύσκολη προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να καλυφθούν οι απαιτούμενες ανάγκες. Ποιές είναι αυτές: Προσλήψεις προσωπικού, εξοπλισμός του χώρου, της πισίνας και του ιατρείου, καθαρισμός, συμβάσεις συντήρησης της πισίνας και όλου του κολυμβητηρίου, δημοπράτηση  του κυλικείου, άδεια λειτουργίας πισίνας. Βασικός μας στόχος η λειτουργία του με όλες τις απαιτούμενες  προδιαγραφές που απαιτεί η σχετική νομοθεσία.

Θεωρούμε ότι είναι γνωστό σε κάθε δημότη, τόσο η οικονομική κατάσταση του Δήμου, όσο και η γενικότερη οικονομική συγκυρία. Παρόλα αυτά ξεπεράσαμε τα εμπόδια (δεσμεύσεις από προϋπολογισμό, γραφειοκρατία) και έχουμε φθάσει κοντά στο τέλος. Είμαστε έτοιμοι για την πρόσληψη του προσωπικού με 8μηνες συμβάσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν λόγω της προκήρυξης των εκλογών. Ολοκληρώνουμε την σύμβαση συντήρησης, την σύνδεση με τα δίκτυα του φυσικού αερίου και του ΟΤΕ, τον εξοπλισμό σε γραφεία και υπολογιστές, τον απαραίτητο εξοπλισμού του ιατρείου.

Είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε ότι για εμάς η λειτουργία του κολυμβητηρίου ήταν και είναι στις βασικές μας επιδιώξεις, γιατί θέλουμε αυτό το στολίδι να παραδοθεί για χρήση στους δημότες μας. Πάντα, όμως, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας για τους χρήστες των υπηρεσιών του και κόντρα στην προχειρότητα με την οποία κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να λειτουργήσει.

Δεσμευόμαστε λοιπόν ότι παρά τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της διαδικασίας εγγραφών και φυσικά τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας.

Σας ευχαριστούμε.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Vasso Panayiotopoulou

Μας γκάστρωσαν!