Επιτυχής η διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου στον Δήμο Βύρωνα

Με μεγάλη θέρμη ο κόσμος υποδέχθηκε τον 1ο αγώνα δρόμου και τη δυνατότητα που του δόθηκε να τρέξει ελεύθερα. Οι δρόμοι της πόλης μας γέμισαν από συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Αθλητές από 5 έως 80 ετών, δοκίμασαν τις αντοχές τους ενισχύοντας το δρομικό κίνημα στον Βύρωνα.

Με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού και αγωνίας για το αποτέλεσμα οι συνδημότες μας έδωσαν μία νότα αισιοδοξίας, κάτι που το έχουμε πραγματικά όλοι ανάγκη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση του ΟΠΑΔΒ και του αθλητικού σωματείου «Γ.Σ. Νίκη Βύρωνα». Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 394 (238 παιδιά και 156 ενήλικες).

agwnas-dromou-2

Παρόντες και παράλληλα συμμετέχοντες στην εκδήλωση, από την πλευρά της δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κόκκαλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Βασιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχαήλ Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιάννης Μαυρίκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΔΒ Χάρης Σώζος καιΘανάσης Παπαδημητρίου αντίστοιχα, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Λεμονιά Κλωνάρη και Σοφία Δασκαλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Ντάνκαν Γιώργος Αρβανίτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Μαυρόπουλος (Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας),Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βασίλης Πάγκαλος.

Από την αντιπολίτευση το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρίστος Γώγος, το αναπληρωματικό μέλος του ΟΠΑΔΒ Ευάγγελος Μακράκης, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα» Πηνελόπη Δάφνη, το αναπληρωματικό μέλος του ΟΠΑΔΒ Κωνσταντίνος Στεφανίδης.

Την εκδήλωση υποστήριξε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, οι φύλακες του Δήμου Βύρωνα και η τροχαία Καισαριανής.

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτηθούν ονομαστικά και για την κάθε θέση και κατηγορία λίαν συντόμως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια