Συμψηφισμός οφειλών του Δήμου Βύρωνα με επιχορηγήση από το δημόσιο

Σε συμψηφισμό οφειλών που έχουν δημιουργήσει δήμοι  προς το δημόσιο ή προς την Κοινωνική Ασφάλιση, με ποσά επιχορήγησης που επρόκειτο να λάβουν από το υπουργείο Εσωτερικών, αποφάσισε να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Με την απόφαση αυτή, που υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, στερούνται σημαντικών κονδυλίων ορισμένοι δήμοι, αλλά ταυτόχρονα, απαλλάσσονται από οφειλές που είχαν δημιουργήσει κατά το παρελθόν και το δημόσιο δεν χρειάζεται να αποδίδει επιπλέον ποσά επιχορήγησης.

Ειδικότερα για τον Δήμο Βύρωνα συμψηφίζεται ποσό κύριας οφειλής α) 886.022,50 ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο, β) 5.712,12 ευρώ προς το Ταμείο Νομικών, γ) 49.391,41 ευρώ προς τον ΟΑΕΔ, δ) 1.782,56 ευρώ προς το ΤΑΥΤΕΚΩ−ΗΛΠΑΠ και ε) 3.697,62 ευρώ προς το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, ήτοι συνολικό ποσό 946.606,21 ευρώ με τα συνολικά προβλεπόμενα  έσοδα του από κρατική επιχορήγηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια