Γκολ και πολύ ξύλο στο Βύρωνα

Πηγή: SentraGoal

Από την επίθεση οπαδών της γηπεδούχου ομάδας σε παίκτες του σωματείου της Πετρούπολης στιγματίστηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Βύρωνα και το Αρη, που έληξε με νικητές τους φιλοξενούμενους με 3-0. Συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν παίκτες του Αρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν (ελαφρά) οι Βλαχόπουλος και Σκεπετάρης. Με την παρέμβαση των παραγόντων της Δόξας οι ταραχοποιοί αποχώρησαν, ενώ η αποστολή των φιλοξενουμένων, αφού πρώτα έμεινε για ώρα στο κέντρο του γηπέδου, περίμενε την αστυνομία για να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η διοίκηση του Αρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει όσα έγιναν. Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Στο 70ό λεπτό, μετά την επίτευξη του 2ου τέρματος της ομάδας μας και ενώ οι αθλητές μας πανηγύριζαν την επιτυχία τους πλησίον των κάγκελων, φίλαθλος της Δόξας έριξε βεγγαλικό πάνω τους, με αποτέλεσμα η φανέλα ποδοσφαιριστή μας να καεί και ο ίδιος να έχει ελαφρά εγκαύματα. Μόλις οι ποδοσφαιριστές μας πλησίαζαν πλάγια για να επαναφέρουν την μπάλα εδέχοντο μπουκάλια με νερό.

Ενας μάλιστα φίλαθλος της Δόξας τους έβρεχε με λάστιχο. Με το σφύριγμα της λήξης οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Αρη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια δέχτηκαν επίθεση από φιλάθλους της Δόξας, οι οποίοι παραβιάζοντας την πόρτα των αποδυτηρίων επετέθησαν στην αποστολή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής του αγώνα μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Ενας από αυτούς που επετέθησαν (αρκετά εύσωμος) με την απειλή σουγιά πήρε τη φανέλα ποδοσφαιριστή μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα είναι υπότροπη και η «καμπάνα» από την ΕΠΣΑ αναμένεται να είναι βαριά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Alekos

ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η Β’ΑΘΗΝΩΝ !