Μαζί για τον Βύρωνα: “Σεβόμαστε τη προσωπική επιλογή του καθενός για τη δεύτερη Κυριακή”

Ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Βύρωνα αποφάσισε ο συνδυασμός του Μίλτου Μπαντή «Μαζί για τον Βύρωνα».

Η επίσημη θέση της παράταξης για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, μεταξύ του Άκη Κατωπόδη και Χρήστου Γώγου, ανακοινώθηκε χθες το βράδυ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Συνδυασμός «Μαζί για τον Βύρωνα» με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή, κατάφερε μια πολύ σημαντική νίκη, μέσα σε μόλις 100 μέρες ζωής.

Οι πολίτες του Βύρωνα μας τίμησαν με τη ψήφο τους, γνωρίζοντας ότι η πόλη μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με σύγχρονες ιδέες, οι οποίες βασίζονται σε ρεαλιστικές θέσεις και πρακτικές. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας στήριξαν, για τη διαδρομή που διανύσαμε μαζί και για όσα μοιραστήκαμε.

Το σύνολο των ανθρώπων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο αλλά και το επιτελείο του συνδυασμού, παραμένουμε ενεργοί πολίτες. Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα συνεχίσουμε με δύναμη και σθένος να μαχόμαστε για έναν καλύτερο Βύρωνα, όπως ακριβώς τον οραματιζόμαστε. Η παράταξή μας, ως ανεξάρτητη και δημοκρατική, θα παραμείνει στις επάλξεις ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες του Βύρωνα.

Σεβόμαστε τη προσωπική επιλογή του καθενός για τη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών. Αρνηθήκαμε από την αρχή την όποια κομματική «ταμπέλα», καταρτίσαμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο και επιλέγουμε να μην εμπλακούμε σε οποιαδήποτε διαδικασία στήριξης των δύο επικρατέστερων συνδυασμών. Ωστόσο, εκτιμούμε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων στις εκλογές της Κυριακής, ώστε οι δημότες να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της πόλης μας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το «Μαζί για τον Βύρωνα», εκπροσωπείται πλέον στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και η δική σας φωνή θα εκφράζεται ηχηρά, όπως εσείς το επιλέξατε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια