Δήλωση του Παναγιώτη Κόνσουλα για το Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

Την στήριξή του στον Άκη Κατωπόδη εκφράζει έμμεσα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας, με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Στόχος της παράταξης μας «ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ», τόσο στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και τις προηγούμενες, ήταν και παραμένει η αλλαγή σελίδας στην πόλη του Βύρωνα.

Η αλλαγή του μοντέλου διοίκησης του Δήμου, με το τέλος της «ενός ανδρός αρχή» και την αντικατάσταση από το τρίπτυχο Ενότητα – Συνεργασία – Συμμετοχή.

Ως επικεφαλής αυτής της παράταξης, η οποία πολιτεύτηκε με πραγματική ανεξαρτησία από κομματικούς μηχανισμούς και συμφέροντα, επιχειρώντας να αγκαλιάσει όσο το δυνατόν πλατύτερα κοινωνικά στρώματα στην πόλη μας, ενόψει του Β’ Γύρου δεν μπορώ να σιωπήσω, ούτε να υπεκφύγω.

Η ανάγκη να τελειώσει το 12ετές σύστημα εξουσίας που διαμορφώθηκε στον Δήμο μας, η ανάγκη να μπορέσει η κοινωνία μας να χαράξει νέα πορεία απέναντι στις πολιτικές της εξαθλίωσης της, δείχνει και τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει για τις εκλογές της Κυριακής 25 Μάη.

Δεν υποδεικνύω σε κανέναν συνεργάτη μου και υποψήφιο της παράταξης μας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει. Αλλά σε ότι με αφορά, μένω σταθερός στις αρχές και τις αξίες μας, πιστός στην κατεύθυνση για αλλαγή σελίδας στην πόλη μας.

Τούτη την ώρα, εκείνο που προέχει είναι η επόμενη ημέρα στο Δήμο να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ενωμένους, μια ευρύτερη κοινωνική συμφωνία και όχι προσωπικούς εγωϊσμούς και αδιέξοδες στρατηγικές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια