Δικαιώθηκε για Μέλνικα-Σεμανιάκου ο Αθηναϊκός

Πηγή: weplayball.gr

Και όμως το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Αθηναϊκό για τις υποθέσεις των Ζέντα Μέλνικα και Ενίσα Σεμανιάκου και οι δύο παίκτριες μπορούν να αγωνίζονται κανονικά πλέον ως Ελληνίδες. Αντίθετα, απορρίφθηκε η ένσταση των Βυρωνιωτών κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πρωτέα Βούλας και η τελική βαθμολογία μένει ως έχει. 

Πλέον, το μοναδικό κέρδος του Αθηναϊκού ενόψει των πλέι οφ ειναι η συμμετοχή της Σεμανιάκου που δεν έπαιζε μέχρι τώρα αφού η Μέλνικα αντικατέστησε τον Γενάρη την Γκίβενς και θεωρείτο ξένη στην Α1! Βέβαια, γεννιέται ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση αφού η ένσταση του Αθηναϊκού είχε γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν και το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την υπόθεση μετά από επτά μήνες δικαιώνοντας την ομάδα του Βύρωνα, η οποία μπορεί να θεωρεί εαυτόν ριγμένο μιας και έχασε για το μισό και πλέον πρωτάθλημα τη Μέλνικα, για όλο τη Σεμανιάκου ενώ θα μπορούσε τώρα να έχει και τις δύο αλλά και την Γκίβενς ως ξένη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια