Ψηφιακός διαγωνισμός από το Δήμο Βύρωνα

Πηγή: businessnews.gr

Ο Δήμος Βύρωνα προκήρυξε διαγωνισμό για το έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Πολιτισμού για το Δήμο Βύρωνα». Πρόκειται για έργο το οποίο προσβλέπει στην ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ενημέρωσης και επιμόρφωσης μέσω τεχνολογιών και εφαρμογών ηλεκτρονικής πληροφόρησης των πολιτών, μαθητών και του ευρύτερου κοινού, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Το έργο έχει σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της πρόσβασης όλων στο πολιτιστικό κεφάλαιο που διαθέτει ο Δήμος. Η συνολική δαπάνη για το συγκεκριμένο έργο ανέρχεται στα 138.445 ευρώσυμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων έχειοριστεί η 10/4. Το έργοσυγχρηματοδοτείται από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, ενώ το σύνολο των δαπανών του έργου θα βαρύνουν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια