Τα δημοφιλέστερα άρθρα του Βύρωνας.gr για το 2013

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Βύρωνας.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις του Βύρωνα, τη χρονιά που μας πέρασε.

    Με τη βοήθεια του Google Analytics συγκεντρώσαμε τα 10 άρθρα που εσείς διαβάσατε περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε:

    10. Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι μελών της Χρυσής Αυγής στο Βύρωνα

    Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι μελών της Χρυσής Αυγής στο Βύρωνα

    Σπίτι-οπλοστάσιο μελών της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε η έφοδος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στον Βύρωνα. Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι όπου διέμεναν ένας άνδρας με το γιο του, αμφότεροι μέλη της Χρυσής Αυγής και παραγωγοί λαϊκών αγορών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες -δίκανα- με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα μη λειτουργικό περίστροφο, δύο αεροβόλα, 15 μαχαίρια και ένα λάπτοπ.

    9. Πανό για τον Παύλο Φύσσα από τους οπαδούς της Δόξας Βύρωνα

     Πανό για τον Παύλο Φύσσα από τους οπαδούς της Δόξας Βύρωνα

    Θέση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πήραν οι οπαδοί της Δόξας Βύρωνα, με πανό που ανάρτησαν στον αγώνα με τον Α.Ο. Τραχώνων. Το πανό είχε απόσπασμα από τους στίχους του τραγουδιού «Κρίση» του Δημήτρη Μετζέλου, στο οποίο συμμετείχε ο Παύλος Φύσσας (Killah P). «Είναι η εποχή εκείνη που όλοι οι καιροί αλλάζουν… τα πρόβατα ξύπνησαν σταμάτησαν να βελάζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά το πανό.

    8. Αιματηρή συμπλοκή σε club στο Παγκράτι

    Αιματηρή συμπλοκή σε club στο Παγκράτι

    Ένας 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκου που σημειώθηκε έξω από το club «Σιδεράδικο» στο Παγκράτι. Όπως έγινε γνωστό, δράστης του επεισοδίου είναι ο 22χρονος Σταύρος Λάμπρου, γόνος του γνωστού επιχειρηματία και πρωταθλητής Ευρώπης στο θαλάσσιο σκι, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στην φυλακή.

    7. Επίσκεψη υπουργών Ανάπτυξης και Εσωτερικών στο Κολυμβητήριο Βύρωνα

    Επίσκεψη υπουργών Ανάπτυξης και Εσωτερικών στο Κολυμβητήριο Βύρωνα

    Το κλειστό βιοκλιματικό Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα επισκέφτηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, και ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων (ΕΣΠΑ), Γιώργος Γιαννούσης, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες κατασκευής του έργου.

    6. Τροχαίο ατύχημα στη Καραολή και Δημητρίου

    Τροχαίο ατύχημα στη Καραολή και Δημητρίου

    Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, σημειώθηκε επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα. Ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα το οποίο λόγω της σφοδρής σύγκρουσης σηκώθηκε κυριολεκτικά στον αέρα.

    5. Τραγικό τέλος για τον 24χρονο που αγνοούνταν

    Αγνοείται ο 24χρονος Θανάσης – Έκκληση από την οικογένεια

    Ένα θλιβερό συμβάν συγκλόνισε την γειτονιά μας. Ο 24χρονος Θανάσης Παπαθανασίου τον οποίο αναζητούσαν οι συγγενείς του βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας, από ύψος 6 ορόφων.

    4. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

    Με τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα ξεκινάει το φετινό Φεστιβάλ Βράχων

    Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στο ραντεβού με το κοινό, ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του από Θέατρο Βράχων, όπου μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις παραμυθένιες του μελωδίες.

    3. Επεισόδια στην Κατεχάκη μεταξύ οπαδών της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού

    Επεισόδια στην Κατεχάκη μεταξύ οπαδών της Δόξας Βύρωνα και του Ιωνικού

    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν στη λεωφόρο Κατεχάκη, πριν από την έναρξη του αγώνα Δόξας Βύρωνα – Ιωνικού στο Βύρωνα. Σύμφωνα με την αστυνομία συνεπλάκησαν οπαδοί των δύο ομάδων και κάποιος εκτόξευσε μάλιστα και μία βόμβα μολότοφ, με συνέπεια να υποστεί ζημιές ένα αυτοκίνητο.

    2. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων

    Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων

    Ο Γιάννης Χαρούλης είναι από τους ελάχιστους που κατορθώνουν, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να γεμίζουν συναυλιακούς χώρους και μάλιστα, να προκαλούν το αδιαχώρητο. Ο «Χειμωνανθός», «Ο Διάφανος» και «Ο Ακροβάτης» ήταν μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιάννης Χαρούλης, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το Θέατρο Βράχων.

    1. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων 2013»

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων 2013»

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο που μονοπώλησε και φέτος το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού ήταν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βράχων 2013, το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού και περιελάμβανε συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, μουσικοθεατρικές παραστάσεις και θέατρο. Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες έδωσαν επί σκηνής ραντεβού με το κοινό και μέσα από τη μουσική και το θέατρο κατάφεραν να συγκινήσουν, να εμπνεύσουν και να συνεπάρουν τους θεατές σε μια ξεχωριστή διαδρομή πολιτισμού.

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    Εγγραφή σε ενημερώσεις
    Ειδοποίηση για
    guest

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    0 Σχόλια
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια