Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τον δήμαρχο Βύρωνα

Πηγή: capital.gr

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Βύρωνα, κ. Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το μέλλον του Πολυϊατρείου του ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να ενισχυθεί η λειτουργία του Πολυϊατρείου και δε θα υπάρξουν απολύσεις. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η προσπάθεια για την αναμόρφωση του ΕΟΠΥΥ έχει ως αποκλειστικό στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Μετά το τέλος της συνάντησής τους ο Υπουργός Υγείας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τα σενάρια περί υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι απλώς αστειότητες. Η ενίσχυση της, όπως έχω επανειλημμένως ξεκαθαρίσει, αποτελεί κομβική στρατηγική επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, κάτι που άλλωστε είναι εμφανές μετά και την δημιουργία των Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου».

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας για την πολύ χρήσιμη συζήτηση που είχαμε αναφορικά με τους σχεδιασμούς του υπουργείου για την ενίσχυση του Πολυϊατρείου του ΕΟΠΥΥ στον Βύρωνα, αλλά και γενικότερα για το πλάνο που υπάρχει σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας συνολικά για την περιοχή. Νομίζω ότι είναι φρόνιμο, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας, οι συνδημότες μου στον Βύρωνα να κλείνουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες που μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο Δήμο μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια