Ο Δήμος Βύρωνα να αποκτήσει τώρα το κτίσμα, επί των οδών Αδ. Κοραή, Αλκέτου και Ολυμπιάδος

Το κτίριο που πωλείται

Να αποδοθεί ο χώρος έπειτα από δεντροφύτευση στους κατοίκους ως χώρος πρασίνου.

Τα τελευταία χρόνια, η δόμηση στις γειτονιές του Βύρωνα, ειδικά σε αυτές που είναι στο κέντρο του, έχει γίνει ανεξέλεγκτη, ενώ αντίθετα χώροι ελεύθεροι για να παίξουν και να τρέξουν τα παιδιά μας, να αναπνεύσουμε λίγο αέρα, δεν υπάρχουν.

Οι κάτοικοι του κέντρου του Βύρωνα αυξάνονται συνεχώς και αλματωδώς, αφού από μία μονοκατοικία ξαφνικά γεννιέται μια πολυκατοικία 15 περίπου οικογενειών, και οι ανοιχτοί χώροι παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή ελάχιστοι. Κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να αυξηθούν οι ανοιχτοί χώροι και να κινητοποιηθεί ο Δήμος, ώστε κάποια οικόπεδα ή εγκαταλειμμένα ακίνητα να περιέλθουν στον Δήμο και όχι σε κάποιον εργολάβο, που στο μυαλό του έχει μόνο το κέρδος του.

Πρόσφατα η «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» αξίωσε την άμεση κατεδάφιση και δενδροφύτευση κτίσματος-οικοπέδου στη διασταύρωση των οδών Χαριδήμου και Νεάρχου που έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου .

Σήμερα καλεί τον Δήμο Βύρωνα και την Δημοτική αρχή να προβεί στην απόκτηση του κτίσματος που βρίσκεται επί των οδών Αδ. Κοραή, Αλκέτου και Ολυμπιάδος (τρίφατσο) το οποίο πωλείται . Το οικόπεδο αυτό μπορεί να δώσει μια ανάσα στην πηγμένη τελείως αυτή γειτονιά.

Κύριε Δήμαρχε, ΖΗΤΑΜΕ

Να αποκτήσει άμεσα ο Δήμος Βύρωνα, το κτίσμα που βρίσκεται επί των οδών Αδ. Κοραή, Αλκέτου και Ολυμπιάδος (τρίφατσο) και να αποδοθεί ο χώρος έπειτα από δεντροφύτευση στους κατοίκους ως χώρος πρασίνου.

Χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε στο θέμα αυτό γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε πολίτες Γ? κατηγορίας, αν δεν έχουμε γίνει ήδη.

· Να αγοραστούν και να αξιοποιηθούν οικόπεδα σε διάφορες γειτονιές του Βύρωνα δημιουργώντας πυκνοφυτεμένους πνεύμονες πρασίνου .


Βύρωνας, 11-1-10

Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια