Ο Δήμος Βύρωνα δημιουργεί τη δική του Συμφωνική Ορχήστρα και Μπάντα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Στη δημιουργία Συμφωνικής Ορχήστρας και Μπάντας προχωρά ο Δήμος Βύρωνα και καλεί τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής να λάβουν μέρος. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η βασική γνώση ενός από τα παρακάτω μουσικά όργανα: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, όμποε, αγγλικό κόρνο, κλαρινέτο, κόρνο, τρομπέτα, τρομπόνι, τούμπα, άλτο σαξόφωνο, τενόρο σαξόφωνο και βαρύτονο σαξόφωνο.

Το ρεπερτόριο των μουσικών σχημάτων θα περιέχει κινηματογραφική μουσική, τζαζ και ποπ-ροκ διασκευές κομματιών, ενώ οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης μας, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Θεόδωρου Τσικρικά.

Στόχος είναι η συμμετοχή των σχημάτων σε συναυλίες, στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων. «Με δεδομένο ότι οι πρωτοβουλίες πολιτισμού αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή του Βύρωνα, μέλημά μας μέσα από τη συγκεκριμένη δράση είναι να δώσουμε στα παιδιά μία ακόμα ευκαιρία, ένα ακόμα κίνητρο ενασχόλησης με τη μουσική κουλτούρα και τον πολιτισμό» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 7609340 και 210 7609350.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια