Μήπως το μπαλκόνι σας είναι «πράσινο»;

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ο Δήμος Βύρωνα σας προσκαλεί, σας «προκαλεί» και σας επιβραβεύει. Θεσμοθετεί το βραβείο «καλύτερης πράσινης ιδέας» στην πόλη μας και στις 5 Ιουνίου, που θα γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, επιλέγει το δημότη που έχει δημιουργήσει το πιο πράσινο μπαλκόνι.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη φετινή συμμετοχή της πόλης μας στην «Ώρα της Γης», και στην πρόσκληση-«πρόκληση» που απηύθυνε ο Δήμος προς τους κατοίκους του να πρασινίσουν τα μπαλκόνια τους.

Αν, λοιπόν, το μπαλκόνι σας είναι «πράσινο» μπορείτε να συμμετέχετε στην πρόσκληση-«πρόκληση» του Δήμου και να κερδίσετε 10 τριανταφυλλιές, για να του δώσετε ακόμα περισσότερο χρώμα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μία φωτογραφία του μπαλκονιού σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail: [email protected], μέχρι τις 24 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 213 2008656.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

μην ξοδευεστε τοσο πολλη εκει στον δημο μεγαλη σπαταλη παλι ο πρωτος νικητης να παιρνει 10 τριανταφυλιες,μηπως θα επρεπε και οι απληρωτοι εργαζομενοι του δημου να πληρωθουν αυτοι πρωτα και μετα τα δωρα με της τριανταφυλιες;διοτι ακουω πολλα παραπονα απο εργαζομενους τπου δημου βυρωνα που ειναι απληρωτοι,και 2 το ανθοπωλειο που ειναι μεσα στο νεκροταφειο του βυρωνα γιατι κλεινει 5 η ωρα δε εχετε προσωπικο να το δουλεψει μεχρι το βραδυ;αν βαριουντε και ειναι τεμπεληδες διωχτε τους και προσλαβετε αλλους με ορεξη για δουλεια,αλλοι παρακαλανε να εχουν ανθωπολειο μεσα στο νεκροταφειο και εσεις που το εχετε το κλεινετε στης 5 ποσο απαραδεκτοι ειστε εκει στον δημο.