Εξελίξεις στα δρώμενα της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: vivanews.gr

Εξελίξεις στα δρώμενα της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, με πληροφορίες που φέρουν το όνομα του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου ως υποψηφίου για την αρχηγία της παράταξης “ΒΥΡΩΝΑΣ: ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” !

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Βύρωνα μέσω της Δημοτικής της παράταξης, “ΒΥΡΩΝΑΣ:ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ”, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα τοπικά δρώμενα ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2014!

Σύμφωνα με πληροφορίες του vivanews.gr, μετά την αποχώρηση του κ. Παναγιώτη Κόνσουλα τον Νοέμβριο του 2012 από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την δήλωση ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής παράταξης από κάθε κομματικό φορέα, το εκλογικό τοπίο αλλάζει ραγδαία.

Ο “σκληρός πυρήνας” του ΠΑ.ΣΟ.Κ προχώρησε ίσως και ως “αντίποινα” στην δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης με την ταυτόχρονη αποχώρηση τριών δημοτικών συμβούλων από την δημοτική ομάδα του κυρίου Κόνσουλα.

Αν ο κ. Κόνσουλας θελήσει να εμείνει στην απόφαση του να μην είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος το 2014, τότε τα ονόματα που συζητούνται ήδη για την αρχηγία της παράταξης και την σίγουρη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές είναι αυτά των:

Σταυρούλα Χίνη (γιατρός & αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου),

Χαλικιάς Χριστόφορος (τ. αντιπρόεδρος & αντιδήμαρχος Δ.Σ.)

Βαλμάς Ηλίας (δημοτικός σύμβουλος & μέλος της οικονομικής επιτροπής με τεράστια εμπειρία 30 ετών ως δημοτικός υπάλληλος).

Επίσης, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του γνωστού δημοσιογράφου-αθλητικογράφου Φώντα Χήτα μέλους της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δεχθεί να ηγηθεί και ένα από τα “λαμπερά” ονόματα όπως αυτό του Στέλιου Διονυσίου (τραγουδιστής-δημοτικός σύμβουλος 3 τετραετίες) ή της Ισαβέλλας Δάρρα (δημοτική σύμβουλος-πρώην μοντέλο και εστεμμένη Μις Ευρώπη) η οποία ως γνωστόν προέρχεται από τον χώρο της αριστεράς και είναι ανιψιά του επί χρόνια τ.δημοτικού συμβούλου κ.Δημήτρη Δάρρα.

Οι εξελίξεις πάντως είναι προ των πυλών…

Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Συνδημότες & Συνδημότισσες,

Η Δημοτική μας Παράταξη ΒΥΡΩΝΑΣ:ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, από τον Νοέμβριο του 2010 και μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών,εκτελεί το θεσμικό της καθήκον ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου,έχοντας πολλές φορές σκληρή αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή, που δεν διστάζει να μοιράζει “μηνύσεις εκφοβισμού” προκειμένου να κάμψει την προσπάθεια των στελεχών μας για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όλης της αλήθειας και της πραγματικότητας “του βίου και της πολιτείας” στα πεπραγμένα του Δήμου μας!

Μέσα στο πλαίσιο αυτό θεωρεί σημαντική υποχρέωση της να προστατεύει τα συμφέροντα της πόλης μας,των δημοτών της αλλά και το γενικότερο Δημόσιο Συμφέρον,την ιδια στιγμή που με σαφήνεια σταθερότητα και υπομονή,συνεχίζει να υποστηρίζει όλες τις προτάσεις του προεκλογικού της προγράμματος για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας.

Αυτό θα συνεχίσει να κάνει ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2014 με την συμμετοχή της στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ξεκαθαρίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο της θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και στελεχωμένο από προσωπικότητες του Βύρωνα που δεν θα έχουν γνώμονα την προσωπική τους φιλοδοξία,ιδιοτέλεια και προβολή αλλά ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ και ΣΚΟΠΟ, που δεν ήταν και δεν είναι άλλος από το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΒΥΡΩΝΑΣ:ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια