Σάρωσε το Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Πάνω από 120.000 τηλεθεατές είδαν το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό. Η τηλεθέαση ξεπέρασε το ντέρμπι της Α2 ανδρών.

Η αλήθεια είναι πως μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή της ώρας του μεγάλου ντέρμπι της Α1 μπάσκετ γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό, προκειμένου να το μεταδώσει τηλεοπτικά η ΕΤ1, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το εγχείρημα δεν θα είχε και τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

Ωστόσο όσοι έβλεπαν με αρνητικό μάτι την όλη κίνηση διαψεύστηκαν, καθώς το μεγάλο ντέρμπι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνολικά και παρότι μεταδόθηκε μόνο το δεύτερο ημίχρονο, το είδαν 120.000, ένας πολύ μεγάλος αριθμός, αν σκεφτεί κανείς πως ο μέσος όρος της ΕΤ1 στις μεταδόσεις που κάνει στην Α2 ανδρών δεν ξεπερνά τις 80.000, ενώ το μεγάλο ντέρμπι του Φιλαθλητικού με την Κηφισιά το είδαν 100.000.

Τα ποσοστά ήταν 0,6 επί των συνολικών δεκτών και 3% επί των ανοικτών, με την ΕΤ1 να είναι απολύτως ικανοποιημένη, όπως και η ελληνική ομοσπονδία και μάλιστα από τώρα σκέφτονται να υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη και του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με το Ελληνικό, περιμένοντας πως το θέαμα θα είναι τόσο καλό όπως και με το ματς των «πράσινων» με τον Αθηναϊκό και η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο καλή. Συνολικά τόσο το θέαμα όσο και το γεμάτο κλειστό της Λεωφόρου, μόνο κερδισμένο έβγαλαν το γυναικείο μπάσκετ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια