Τροχαίο ατύχημα στη Καραολή και Δημητρίου

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα.

Ο οδηγός, που σύμφωνα με μαρτυρίες κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα το οποίο λόγω της σφοδρής σύγκρουσης σηκώθηκε κυριολεκτικά στον αέρα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως η τροχαία για να καταγράψει το περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

ευτυχως δεν ειχαμε θυματα,αλλα θα γινουν και αλλα τροχαια εκει διοτι οι οδηγοι τρεχουν σαν τρελλοι,αληθεια τον παραδρομο που οδηγει στην οδο δαυλειας που τον παραβιαζουν ολοι και μπαινουν αναποδα στην καραολη και δημητριου τον ελενχει η δημοτικη αστυνομια;η η αστυνομια;

Xristina Greka

Πρέπει να γίνει κάτι, γιατί πιο πάνω είναι το Δημοτικό Σχολείο και κυκλοφορούν μικρά παιδιά. Υπάρχει τροχονόμος του σχολείου έξω από το σχολείο, αλλά είναι πρόβλημα, γιατί κάποια μεγαλύτερα παιδιά φεύγουν μόνά τους και επειδή οι οδηγοί τρέχουν σαν τρελοί, μπορεί να θρηνήσουμε θύματα!

Xristos Karamessinis

εχο ενα μοτο ποδιλατο και ειμου στον βιρονα ψιλα και γικα και ειθε απανο μου ενα μιχανακι. και μετα φοναξαμε τιν τροχεα για το το σιβαν και το ποδιλατο στραβοσε η ροδα και θα το στιν στο ηπουγιο . η μιχανι μου ειναι 48 ουτε καν 50 δεν ειναι!