Κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα

Πηγή: politestouvirona.blogspot.gr

Οι “Πολίτες του Βύρωνα” καλούν όσους θα παραβρεθούν το Σάββατο 22/12 στην 5η συνάντηση χωρίς Μεσάζοντες, να φέρουν μαζί τους φάρμακα που οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη ή τους περισσεύουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα. Τα φάρμακα μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα αλλά δε θα πρέπει να έχουν λήξει.

Η παραλαβή των φαρμάκων θα γίνεται από ομάδα εθελοντών του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα που θα βρίσκεται στο χώρο για το σκοπό αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι έργο του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα είναι να παρέχει δωρεάν φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους άνεργους και άπορους ανασφάλιστους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από το Δήμο που βρίσκεται η κατοικία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Chris Horvath Morris

Μην έχετε αυταπάτες. Αν δεν οργανωθούμε και δεν αγωνισθούμε ενωμένοι για να τους πετάξουμε απο εκεί που είναι θα εξακολουθήσουν το αντιλαϊκό και διαλυτικό τους έργο. Με την αποξένωσή τους απο την κοινωνία, τίς απίθανες σπατάλες, τίς παρανομίες, τις συνεργασίες τους με τούς απατεώνες της ασφάλτου, και άλλους εργολάβους, που αποτελούν τα στηρίγματά τους, τις "φαντασιώσεις" των μεγάλων έργων απο τα οποία περίμεναν πολλοί να τσεπώσουν, με την εξαπάτηση της κοινωνίας και τον αμοιβόμενο παρασιτισμό τους, υπεχρέωσαν το Δήμο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.Αυτή η δημοτική αρχή, η δ.α Χαρδαλιά αποτελεί σάρκα απο την σάρκα, απολογητή και πολιτικό στήριγμα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που βύθισε τον λαό μας στην σημερινή δραματική κατάσταση.

Πρέπει να έχουμε συνείδηση ότι οι δημοτικές αρχές που υπηρέτησαν και υπηρετού και σήμερα τις ίδιες πολιτικές, σε τίποτα δεν διαφέρουν απο τα αφεντικά τους. Αποτελούν στηρίγματα και εφεδρείες των πολιτικών δυνάμεων που μας δυναστεύουν. Γι' αυτό και το πολιτικό σύστημα μαζί με τα κυβερνητικά ΜΜΕ τους προστατεύει, εμποδίζει τον έλεγχο. τους εξασφαλίζει την απόλυτη ατιμωρησία και αμοίβει τον παρασιτισμό τους. Για χρόνια υπερασπίζονταν και ευλογούσαν τίς αντιλαϊκές και βάρβαρες πολιτικές των κυβερνητικών κομμάτων που γέννησαν τα εκατ. των ανέργων. Ή θα τους πετάξουμε απο την εξουσία τους ή θα πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά την απουσία κοινωνικής και πολιτικής συνείδησης των μαζών.