Πέφτουν ξανά οι σοβάδες στo 8ο Δημοτικό

Πηγή: troktiko

“Στο 8ο Δημοτικό σχολείο Βύρωνα πέσανε οι σοβάδες από τον διάδρομο που βρίσκεται μπροστά στις τάξεις της 1ης Δημοτικού ευτυχώς εκτός ωρών λειτουργίας. Ίδιο περιστατικό στο ίδιο σχολείο είχε συμβεί και πέρυσι μέσα σε τάξη και μόνο από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό.

Τι χρειάζεται πλέον να γίνει για να κάνουν τα παιδιά… μας μάθημα με ασφάλεια και να ξέρουμε καταρχήν ότι δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, και κατά δεύτερον να μην χάνονται μαθήματα.

Ο δήμος Βύρωνα και ο Ο.Σ.Κ. θα έπρεπε να το είχαν λύσει από την προηγούμενη σχολική χρονιά που είχαμε ξανά ανάλογο συμβάν. Το σχολείο είναι άνω των 30 χρόνων, τι περιμένουν? Να τα 100στήσει?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Απάντηση από το Δήμο Βύρωνα:

“Από τη πρώτη στιγμή, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ενημερώθηκαν για το πρόβλημα που προέκυψε στο 8ο Δημοτικό σχολείο της πόλης και κινητοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες… ώστε να παρέμβουν άμεσα, πράγμα που έγινε, βάσει και του επίσημου εγγράφου, που προηγείται.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ανεξάρτητα από την ευθύνη του ΟΣΚ, αντέδρασε αστραπιαία και προέβη σε όλες τις απαραίτητες εργασίες στο κτίριο, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μαθητών.

Σε διευκρίνιση σχετικά με το παρόμοιο περιστατικό πέρυσι, τονίζεται και τότε οι υπηρεσίες του Δήμου, είχαν δράσει αστραπιαία, προβαίνοντας σε ολική συντήρηση του πρώτου ορόφου, αλλά τη μόνωση της οροφής.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι η τεχνική υπηρεσία προβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ελέγχους των σχολικών κτιρίων του Δήμου και επεμβαίνει όπου αυτό είναι απαραίτητο. “

Τζίνα Αρβανίτη Εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Βύρωνα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια