Εγκαίνια του νέου γραφείου Αλλοδαπών & Μετανάστευσης

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Στον Δήμο Βύρωνα γνωρίζουμε πως οι σχέσεις με το δημότη χτίζονται μέρα με τη μέρα. Όμως, η εμπιστοσύνη δεν είναι πια το ζητούμενο αλλά το δεδομένο. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ η 16η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας. Αυτή τη μέρα, στις 19.00 το απόγευμα, επιλέξαμε να κάνουμε τα εγκαίνια του νέου Γραφείου Αλλοδαπών & Μετανάστευσης του Δήμου μας, στην οδό Βουτζά 2-4 και σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «είμαστε σε αναμονή προκειμένου να δούμε ποια πολιτική θα ακολουθήσει η κυβέρνηση σε ένα ζήτημα που αφορά στην κοινωνία και την καθημερινότητά μας, που αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στην κοινότητα. Το Φεστιβάλ Μεταναστευτικών Κοινοτήτων που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Δήμο μας άνοιξε το δρόμο για πιο μεγάλα, πιο θαρραλέα βήματα. Όλοι είμαστε πια «μια πόρτα», μια γειτονιά!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια