Σε τροχιά υλοποίησης η ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Μετά από 6 χρόνια κλειστό, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Η νέα δημοτική αρχή, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αλέξη Σωτηρόπουλου, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ανέγερσης του νέου σχολείου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για την εντός δύο μηνών έγκριση της μελέτης, της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του έργου και την υποβολή αίτησης για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ.

«Η φοίτηση των παιδιών μας σε σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια είναι και θα παραμείνει απ’ τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής Αρχής», τόνισε ο δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Το κτίριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα σφραγίστηκε τον Απρίλιο του 2018, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο από άποψη στατικής, δομικής και δημόσιας ασφάλειας. Από τότε, οι μαθητές του σχολείου φοιτούν σε άλλα σχολεία του δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια