Aνήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη στο Βύρωνα μετά από χρήση ναρκωτικών

Πηγή: newpost.gr

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ερυθρού Σταυρού» νοσηλεύεται μια ανήλικη, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τα ναρκωτικά της τα έδωσαν μέλη της σπείρας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ και στην οποία συμμετείχαν δυο ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών.

Η ανήλικη εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις σε μονοκατοικία στην οδό Επταλόφου στο Βύρωνα, το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου. Αιμορραγούσε από τη μύτη και της έγινε τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε ς υποστεί πνευμονική ανεπάρκεια. Για το συμβάν ενημερώθηκε η ασφάλεια με στελέχη της υπηρεσίας να εντοπίζουν μια φίλη της κοπέλας η οποία βρισκόταν μαζί με της κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Όπως ανέφερε την προηγούμενη ημέρα, η κοπέλα μαζί με έναν άλλο ανήλικο, ο οποίος συνελήφθη, είχαν πάει στο άλσος Αιγάλεω, όπου έκαναν χρήση ουσιών και συγκεκριμένα σίσσα και ινδικής κάνναβης.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι στο Βύρωνα, όπου βρίσκονταν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και όλη τους έκαναν χρήση ινδικής κάνναβης, επίσης, ηρωίνης και λίρικα. Όλοι τους παρέμειναν στο σπίτι.

Το βράδυ εκείνο τα άτομα, εκτός από έναν ανήλικο παρέμειναν στο σπίτι καθώς διαπίστωσαν, πως η ανήλικη δεν ξυπνούσε ενώ βρέθηκε ανάσκελα στο κρεβάτι, χωρίς αισθήσεις με ανοιχτά μάτια, ενώ η μύτη της έσταζε αίμα.

Τότε κάλεσαν το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ η μόνη που έμεινε μαζί της, ήταν η φίλη της. Το πρωί της Τετάρτης, ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας σε Δάφνη και Γλυφάδα όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι έξι εμπλεκόμενοι στην σπείρα διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια