Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος νέος Δήμαρχος Βύρωνα

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο Αλέξης Σωτηρόπουλος αναδείχθηκε νικητής στον Δήμο Βύρωνα. Η εκλογική του νίκη είναι εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής και να λάβει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (59,15%).

Το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας “Δήμαρχος για όλους μας” μπόρεσε να το κάνει πράξη και να προσελκύσει πολίτες από διάφορες πολιτικές και κοινωνικές ομάδες. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο κ. Σωτηρόπουλος απέσπασε τη στήριξη πολλών διαφορετικών προσώπων από την τοπική πολιτική σκηνή. Η στήριξη του πρώην δημάρχου του Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Έξυπνος Βύρωνας”, Βασίλη Μουντοκαλάκη και Πόπης Αλιφράγκη, καθώς και της πρώην δημοτικής συμβούλου Βασιλικής Σάρολα, αποτέλεσε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη της νίκης.

Με την εκλογική νίκη του Αλέξη Σωτηρόπουλου αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τον Δήμο Βύρωνα και τους κατοίκους του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
giovanni

αν έχει σύμβουλο τον Κατωπόδη, τα πιάσαμε τα λεφτά μας!