Το αντικείμενο που εντοπίστηκε στον Υμηττό δεν είναι εμπρηστικός μηχανισμός

Την άποψη πως το αντικείμενο που βρέθηκε στον Υμηττό στο ύψος της Ηλιούπολης δεν αποτελεί τελικά εμπρηστικό μηχανισμό εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής κ. Ιωάννης Αρτοποιός σε δηλώσεις του στα Ellinika Hoaxes.

Τα Ellinika Hoaxes προχώρησαν στην αγορά δύο ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης και εξέτασαν τους εσωτερικούς μηχανισμούς τους, συγκρίνοντας τους με τις εικόνες του αντικειμένου που εντοπίστηκε στον Υμηττό, ενώ επίσης επικοινώνησαν και με εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ιωάννη Αρτοποιό, που επιβεβαίωσε ότι σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες το αντικείμενο αποτελεί πράγματι εσωτερικό ηλεκτρονικού τσιγάρου μιας χρήσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Αρτοποιός: «Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν προκύπτει ότι είναι εμπρηστικός μηχανισμός, αλλά το εσωτερικό ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, και μάλιστα τοποθετημένο σε σημείο όπου περιμετρικά δεν υπήρχε καύσιμη ύλη. Ωστόσο, έχει παραδοθεί στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια