Κλεμμένο μηχανάκι εντοπίστηκε μέσα σε νοικιασμένο αμάξι στον Βύρωνα

Πηγή: lawandorder.gr
© lawandorder.gr

Ένα κλεμμένο BEVERLY από το οποίο έλειπαν πολλά εξαρτήματα και είχαν αφαιρεθεί με τροχό όλα τα σημεία που αναγράφεται ο αριθμός πλαισίου, ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός του κατόχου του, εντόπισαν μέσα σε εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στην οδό Αντωνιάδου στον Βύρωνα, άνδρες της Άμεσης Δράσης το πρωί της Παρασκευής (15/6).

Το αυτοκίνητο, ένα λευκό Fiat 500, δεν έφερε πινακίδες και ήταν τρακαρισμένο στην δεξιά μπροστινή πλευρά του. Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, διενήργησαν έλεγχο μέσω του συστήματος Police on Line πληκτρολογώντας τον αριθμό πλαισίου του οχήματος και διαπίστωσαν ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως με έδρα στο Μαρκόπουλο.

Σε επικοινωνία των αστυνομικών με εκπρόσωπο της εταιρίας έγινε γνωστό πως το αυτοκίνητο, είχε μισθωθεί από τον Ε.Χ, έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου και δεν είχε επιστραφεί. Μάλιστα ο ενοικιαστής, είχε αναφέρει πως το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί ένας ανιψιός με το όνομα Μιχάλης.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η υπεύθυνη της εταιρίας που είχε ενοικιαστεί το αυτοκίνητο που άνοιξε το όχημα, ενώ παράλληλα κατέθεσε μήνυση κατά του φερόμενου ως ενοικιαστή του οχήματος. Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις κλήσεις ΚΟΚ, στο όνομα του Μ.Γ που όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για άτομο με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν σε κλοπές και ναρκωτικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια