Γεμίζει η Εργάνη για το ντέρμπι ανόδου Δόξα Βύρωνος – Αθηναΐδα

Πηγή: fosonline.gr

Παρότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας όρισε όλα τα παιχνίδια του ομίλου στις 16:00 την Κυριακή (26/3), το μεγάλο παιχνίδι κορυφής το έβαλε για τις 11:30!

Η Δόξα Βύρωνος θέλει μόνο νίκη, καθώς η Αθηναΐδα (βολεύεται και με ισοπαλία) προπορεύεται στη βαθμολογία (στο +2).

Η σημασία του αγώνα έχει ξεσηκώσει τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα, που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο της Εργάνης «Δ. Νικολαΐδης» για να την «σπρώξουν» στη νίκη, που θα της δώσει το απευθείας εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΑ.

Η Δόξα Βύρωνος είναι αήττητη φέτος εντός έδρας, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες με γκολ 23-3! Αντίθετα, η Αθηναΐδα μακριά από το γήπεδό της έχει 8 νίκες και 2 ήττες, με γκολ 18-4. Στο ματς του πρώτου γύρου, η Δόξα είχε επικρατήσει 1-3 στην έδρα της Αθηναΐδας.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής. Την τελευταία, η Δόξα δοκιμάζεται στην έδρα του 5ου της βαθμολογίας Ηρακλή Περιστερίου, ενώ η Αθηναΐδα υποδέχεται την προτελευταία Μεταμόρφωση.

Σημειωτέον ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση προβιβάζεται απευθείας στην Α’ ΕΠΣΑ, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας θα δώσει αγώνες μπαράζ με τους δεύτερους των άλλων τριών ομίλων της Β’ ΕΠΣΑ (με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια