Save Your Hood: Δράση καθαρισμού την Κυριακή 4/12 στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η εθελοντικές ομάδες Save your Hood Βύρωνα-Υμηττού και Save your Hood Ηλιούπολης συνδιοργανώνουν δράση καθαρισμού στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00.

Ακριβές σημείο συνάντησης: Είσοδος Δημοτικού Σταδίου Υμηττού

ΥΠΕΡΔΡΑΣΗ – SYH | ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΥΜΗΤΤΟΣ

Πάνω από 36.000 εθελοντές/ντριες έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του Save Your Hood τα τελευταία δύο χρόνια, κάνοντας τα αδύνατα..δυνατά! Άνθρωποι από γειτονιές της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού, ένωσαν τις δυνάμεις τους για πιο όμορφες, καθαρές και υγιείς γειτονιές.

Οι εθελοντές είναι η δύναμη μας, και αν και κάθε μέρα είναι ημέρα των εθελοντών για εμάς, θα αφιερώσουμε κι αυτή τη μέρα στους σουπερ Σεηβγιορχουντερς μας, καλώντας όλους και όλες στην Υπερ-δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού, που βρίσκεται στα όρια των Δήμων Βύρωνα-Υμηττού.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε, να γελάσουμε, να γνωριστούμε και κυρίως, να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε και σκεπτόμαστε τα πράγματα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σακούλες έχουμε! ΜΗ φέρετε! Γάντια έχουμε! ΜΗ φέρετε! Χαμόγελα έχουμε, αλλά φέρτε κι άλλα! Φίλους έχουμε, αλλά φέρτε κι άλλους. Όλοι οι καλοί χωράνε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε:

Στο δίκτυο: saveyourhood.gr
Στο Facebook: www.facebook.com/saveyourhood.gr
Στο Instagram: www.instagram.com/saveyourhood_gr

Mπορείτε επίσης να μας τηλεφωνήσετε (699 539 8634) ή να μας στείλετε μήνυμα ([email protected]).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια