Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην «ολοκαίνουργια» πλατεία Φατσέα

Ο Δήμος Βύρωνα σας προσκαλεί στη νέα πλήρως αναμορφωμένη πλατεία Φατσέα, που ύστερα από την ανάπλασή της, φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα με μια όμορφη εκδήλωση για παιδιά με τον Άγιο Βασίλη στον εντυπωσιακό του θρόνο, τα Ξωτικά και τη Μασκότ των Χριστουγέννων, αστεία παιχνίδια, μπαλόνια και face painting, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00.

Θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο γλέντι, με τον Δημήτρη Κωστοβασίλη και το συγκρότημά του και τον Δημήτρη Κώτσικα με το κλαρίνο του. Συμμετέχουν oι χορευτικές ομάδες της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα και της Ένωσης απανταχού Ευρητανησσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά:

«Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στην ολοκαίνουρια Πλατεία Φατσέα, η οποία είναι -επιτέλους- έτοιμη έπειτα από την καθυστέρηση-παράταση που έδωσε η κυβέρνηση λόγω της ενεργειακής κρίσης σε όλες τις εν εξελίξει εργολαβίες.

Η νέα Πλατεία Φατσέα, με ενισχυμένο το πράσινο, αναβαθμισμένη βιοκλιματικά, με νέα παγκάκια, πέργκολες, φωτισμό LED και χώρους αναψυχής, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες κι εμείς το γιορτάζουμε, με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για παιδιά αλλά και ζωντανή μουσική για τους  μεγάλους θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον για να γνωρίσετε το νέο χώρο της πόλης. Σας περιμένουμε!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια