Νέα συστήματα υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων σε Βύρωνα και Καρέα

Υλοποιώντας το σχεδιασμό της Διεύθυνσης Καθαριότητας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, συνεχίζεται η εγκατάσταση συστημάτων υπογειοποιημένων (βυθιζόμενων) κάδων σε νέα σημεία στο Βύρωνα. Τα νέα σημεία προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, με το Δήμο Βύρωνα να μετρά συνολικά 14 σημεία στα οποία οι κάδοι έχουν αντικατασταθεί από υπογειοποιημένα συστήματα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα σημεία θα αυξηθούν σε 18, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ακόμα δύο τοποθετήσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 20 σημεία με εγκατεστημένους υπογειοποιημένους κάδους απορριμμάτων.

Η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες, παρά τη μείωση προσωπικού, να αναβαθμίσει το επίπεδο καθαριότητας της πόλης, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Σημειώνεται πως στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί βυθιζόμενοι κάδοι, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και παρακαλούμε τους δημότες να διευκολύνουν την αποκομιδή των απορριμμάτων και να μην εμποδίζουν με τα οχήματά τους τους εργαζόμενους της Καθαριότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια