Γρηγόρης Κατωπόδης: «Θα διεκδικήσω 3η θητεία στο τιμόνι του Δήμου Βύρωνα»

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μία τρίτη δημαρχιακή θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, αποκάλυψε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και την εκπομπή “Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Είναι επείγουσα ανάγκη να ενισχυθούν οι δήμοι. Σε πολλές δύσκολες καταστάσεις η Τοπική Αυτοδιοίκηση έβαλε πλάτη, όπως στην πανδημία, στην οικονομία… έτσι και τώρα με την εξοικονόμηση ενέργειας θα πρέπει να βάλουμε πλάτη, αλλά με ουσιαστική ενίσχυση και όχι με απειλές», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατωπόδης, αναφερόμενος στην οικονομική επιβάρυνση που έχει επιφέρει και στους δήμους η ενεργειακή κρίση.

Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε πως ο Δήμος Βύρωνα θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιτύχει την εξοικονόμηση κατά 10%, που ζητά η Κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως σε αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει ήδη μία σειρά από έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία της πόλης.

«Θα πρέπει να περιοριστεί η σπατάλη και στα δημοτικά κτίρια», δήλωσε ο Γρηγόρης Κατωπόδης.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται στην πόλη, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή στον τομέα της ανακύκλωσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια