Μασκοφόρος λήστεψε φαρμακείο στο Βύρωνα κρατώντας μπαλτά

Πηγή: vradini.gr

Νεαρός κακοποιός, οπλισμένος με μπαλτά, μπούκαρε σε φαρμακείο στο Βύρωνα και άρπαξε από την 43χρονη υπάλληλο τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ο δράστης φορούσε μακρυμάνικη μπλούζα και μάσκα κορωνοϊού, όταν εισήλθε στο κατάστημα στην οδό Εμπεδοκλέους.

Μόλις πλησίασε την υπάλληλο, έβγαλε τον μπαλτά και άρχισε να τον χτυπάει με δύναμη στον πάγκο και να φωνάζει στο θύμα να του δώσει τα χρήματα που είχε στην ταμειακή μηχανή. Η φαρμακοποιός τρομαγμένη αρχικά σήκωσε τα χέρια ψηλά και στη συνέχεια άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε 130 ευρώ. Ο μασκοφόρος ληστής άρπαξε τα χρήματα και έφυγε τρέχοντας.

Το θύμα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο φαρμακείο, είδαν από τις κάμερες ασφαλείας τα χαρακτηριστικά του δράστη, και παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ομάδας ΔΙ. ΑΣ δεν εντοπίστηκε. Η Ασφάλεια Βύρωνα, αναζητά στοιχεία για να ταυτοποιήσει τον ένοπλο ληστή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια