Εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα διέσωσαν γατάκια από τα σκουπίδια

Γατάκια από κάδο ανακύκλωσης χαρτιού στον Καρέα απεγκλώβισαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στο Δήμο Βύρωνα.

Τα γατάκια έγιναν αντιληπτά όταν το απορριμματοφόρο άδειασε το χαρτί στο container που βρίσκεται στο αμαξοστάσιο πριν ευτυχώς ξεκινήσει η συμπίεση. Αμέσως οι εργαζόμενοι σταμάτησαν τα πάντα, μπήκαν μέσα στο container και το άδειασαν ολόκληρο με τα χέρια προκειμένου να εντοπίσουν τα μικρά. Ευτυχώς ήταν μόνο δύο και δεν είχαν τραυματιστεί.

Η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, σέβεται τα αδέσποτα ζώα και φροντίζει γάτες στο χώρο του αμαξοστασίου, τις οποίες συστηματικά στειρώνει, σιτίζει και περιθάλπει.

Ο Δήμος Βύρωνα, αναλαμβάνει τη στείρωση όλων των αδέσποτων του Δήμου, τα οποία είναι κάτω από την ευθύνη και τη φροντίδα του. Η παραμέληση, η κακοποίηση και η θανάτωση ζώων είναι απαράδεκτα φαινόμενα και τιμωρούνται αυστηρά από το νόμο.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα ζώα συντροφιάς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου https://www.dimosbyrona.gr/astiki-panida ή επικοινωνήστε με το τμήμα αστικής πανίδας του Δήμου στο τηλ.: 210-7608374.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια