Συνεχίζονται οι αποχιονισμοί και οι κοπές δέντρων στους δρόμους του Βύρωνα

Συνεχίζονται και την Παρασκευή -με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς- οι αποχιονισμοί στους δρόμους του Βύρωνα.

Σήμερα από το πρωί επιχειρούν συνολικά 6 εκχιονιστικά μηχανήματα με 3 αλατιέρες. Μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει εκχιονισμούς ένα ακόμα δημοτικό όχημα. Σύμφωνα με το σχεδιασμό τα οχήματα αυτά κινούνται σε: Καρέα, Ζωοδόχο Πηγή, Φρυγία, Νεράιδα και στο Κέντρο της πόλης. Παράλληλα, 2 συνεργεία της καθαριότητας συνεχίζουν τους αποχιονισμούς σε σημεία που δεν είναι δυνατή η διέλευση εκχιονιστικών οχημάτων.

Χθες (Πέμπτη) ο Δήμος προμηθεύτηκε 35 επιπλέον τόνους αλάτι αποχιονισμού (πέρα από τους 31 που παρέλαβε την Τετάρτη), φθάνοντας συνολικά τους 100 περίπου τόνους στη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας Ελπίς.

Την ίδια ώρα τρία συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα, συνεχίζουν και σήμερα από το πρωί, τις κοπές σπασμένων κλαδιών και δέντρων από το χιονιά, σε διάφορα σημεία της πόλης, απελευθερώνοντας δρόμους και πεζοδρόμια, όπως στην οδό Πίνδου και στην Καραολή & Δημητρίου. Στη συνέχεια θα μεταβούν σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία καταγράφονται, ύστερα από αναφορές πολιτών στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ τηλ: 210 7652411 ΚΑΙ 210 7662555. Παράλληλα ένα ακόμα συνεργείο εθελοντών Δασοπυροσβεστών διενεργεί κοπές δέντρων σε δύσκολα σημεία του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι από την αρχή της κακοκαιρίας την περασμένη Δευτέρα, μεταφέρθηκαν με δημοτικά οχήματα για προγραμματισμένες εξετάσεις και θεραπείες, 30 περίπου άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου, για το σκοπό αυτό, εξυπηρετήθηκαν στο σύνολό τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια