Στο Μέγαρο Μαξίμου οι δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού για τα Θέατρα Βράχων

Με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Θόδωρο Λιβάνιο, συναντήθηκαν την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας, σχετικά με την απόφαση του Εφετείου που παραχωρεί σε ιδιώτες, μεγάλο τμήμα της περιοχής των Θεάτρων Βράχων.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα ο Γρηγόρης Κατωπόδης, παρέδωσε στους υπουργούς, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα για την προάσπιση του δημόσιου, κοινωφελούς και δασικού χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, καθώς και το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων».

Μετά το τέλος της ενημέρωσης ο δήμαρχος Βύρωνα ανέφερε:

«Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και εποικοδομητική. Ενημερώσαμε τους δύο υπουργούς -και στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού- για όλα όσα έχουμε κάνει για την υπόθεση αυτή και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της. Με τη σημερινή συνάντηση, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους τους. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση στον αγώνα μας για να παραμείνει στο δημόσιο ο Λόφος του Κοπανά και οι κοινωφελείς δραστηριότητες που φιλοξενεί, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής μας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταματάμε εδώ. Εντείνουμε την προσπάθεια μας ακόμα περισσότερο. Οι ενέργειες ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και ενεργοποίησης της κοινωνίας των πολιτών για την υπεράσπιση των κεκτημένων της, ήταν από την αρχή και παραμένει πρωταρχικός στόχος μας και συνεχίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια