Η Δόξα Βύρωνος τάσσεται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά

Η Δόξα Βύρωνος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, παίρνει ξεκάθαρη θέση ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων:

Η ομάδα μας με κατηγορηματικό τρόπο τάσσεται ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων.

Ως σύλλογος θελουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας και με όποιο μέσο διαθέτουμε στην αναίρεση της απόφασης. Η πόλη μας είναι από τις ελάχιστες περιοχές της Αττικής που οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο βουνό, σε πάρκα και γήπεδα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν ιδιώτη να το αλλάξει αυτό.

Όπως πάντα θα είμαστε πρωτεργάτες σε κάθε μορφή αντίστασης, ενώ θα είμαστε στη διάθεση των πολιτικών δυνάμεων αλλά και των υπόλοιπων συλλόγων του Δήμου, εάν και εφόσον μας ζητηθεί. Θέλουμε να ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους και θα ακούσουν τους πολίτες του Βύρωνα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Δόξας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια