Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο αντιπλημμυρικό έργο Καρέα – Ηλιούπολης και στα Προσφυγικά

Επίσκεψη στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο του Καρέα και της Ηλιούπολης που άρχισαν οι εργασίες του και στα Προσφυγικά που η ανάπλαση τους ολοκληρώθηκε πρόσφατα, πραγματοποίησε σήμερα η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, που κατά την διάρκεια της θητείας της εγκρίθηκε η δημοπράτηση αυτών των δύο έργων, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Καραγιάννη και τους περιφερειακούς συμβούλους Ελένη Βασιλοπούλου και Σπύρο Αγγέλη.

Μιλώντας για την ανάπλαση των Προσφυγικών του Καρέα η Ρένα Δούρου σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο έργο σε αυτόν τον ιστορικό τόπο, που περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φωτισμό με Led μέχρι και προβλέψεις οδικής ασφάλειας. Θα μου επιτρέψετε, σε προσωπικό επίπεδο, να αισθάνομαι υπερήφανη για την ανάπλαση των Προσφυγικών. Ένα όνειρο δεκαετιών που το οφείλαμε και με τη δική μας υπογραφή παραδόθηκε σ΄ εκείνους που τους το χρώσταγε η νεότερη ιστορία».

Κατά την επίσκεψη στα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν ξεκινήσει από την Ηλιούπολη, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, τόνισε: «Ξεκίνησε και εξελίσσεται αυτό το μεγάλο και πολύ χρήσιμο αντιπλημμυρικό έργο, το οποίο θωρακίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις γειτονιές του Καρέα και της Ηλιούπολης. Ευχαριστούμε την περιφερειακή αρχή της Ρένας Δούρου που το «έβαλε στις ράγες» και πιστεύουμε ότι με την ολοκλήρωση του σε 18 μήνες, θα λύσουμε μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν για χρόνια, κάθε φορά που είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης σημείωσε: «Με τη Ρένα Δούρου, την πρώην περιφερειάρχη, επισκεφθήκαμε σήμερα τα αντιπλημμυρικά έργα του Βύρωνα και της Ηλιούπολης, προϋπολογισμού 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δημοπρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας της και μετά την ολοκλήρωση τους πιστεύουμε ότι θα επιλύσουμε ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα και για τους δύο δήμους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια