Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών από τον Βύρωνα

Η ώρα ήταν 03:15 όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα για διάρρηξη σε έκθεση αυτοκινήτων επί της Λεωφόρου Καρέα, στον Βύρωνα.

Τάχιστα, οι άντρες της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν στο σημείο και σε μικρή απόσταση είδαν ένα όχημα SUV μάρκας BMW να φεύγει. Σε συνεννόηση με τον αξιωματικό του επιχειρησιακού κέντρου στη ΓΑΔΑ άρχισαν την καταδίωξη.

Το όχημα, το οποίο μόλις είχε κλαπεί, ανέπτυξε ταχύτητα. Όμως, ο έμπειρος αρχυφύλακας και οδηγός του περιπολικού, δεν άφησε περιθώρια στους διαρρήκτες να χαθούν από το οπτικό του πεδίο.

Το κλεμμένο όχημα κατέβηκε την Λ. Κατεχάκη, μπήκε στην Λ. Μεσσογείων, Παππαδά και φάνηκε ότι δεν θα σταματούσε με τίποτα. Τότε, στην καταδίωξη συνέδραμαν ομάδες ΔΙ.ΑΣ., καθώς και πολλά περιπολικά.

Τελικά, το όχημα των διαρρηκτών έσπασε την μπάρα εισόδου στο παλιό λατομείο, στο τέρμα της οδού Δάφνης, στο Παλαιό Ψυχικό και μπήκε μέσα.

Εκεί το εγκατέλειψαν οι δράστες και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, όμως μετά από λίγο συνελήφθησαν και οι δύο.

Στο κλεμμένο όχημα βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν κλέψει από την έκθεση αυτοκινήτων, καθώς διαρρηκτικά εργαλεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια