Ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων πολιτών ο Δήμος Βύρωνα προχωρά στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου, το Σάββατο από τις 08:30 έως 20:30 (από 08:30 έως 14:00 που ίσχυε), ενώ θα λειτουργεί πλέον τις ίδιες ώρες και την Κυριακή, που μέχρι σήμερα έμενε κλειστό.

Πλέον, το Δημοτικό Στάδιο θα είναι ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα από 08:30 έως 20:30, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών για άσκηση, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Μάλιστα από το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Νοεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, σε όλη της διάρκεια λειτουργίας στο χώρο του σταδίου, θα βρίσκονται καθηγητές φυσικής αγωγής για να παρέχουν οδηγίες και συμβουλές ασφαλούς άσκησης και πληροφορίες για προγράμματα εκγύμνασης, στους αθλούμενους πολίτες που το επιθυμούν.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 10 Νοεμβρίου 2020 το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15), επαναλειτούργησε, για αθλητές και αθλούμενους, ύστερα από σχετικές διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την προϋπόθεση της αυστηρής τήρησης των παρακάτω κανόνων λειτουργίας για την ανάσχεση της πανδημίας του covid 19.

Συγκεκριμένα:

  • Ο χρόνος παραμονής των αθλούμενων εντός του σταδίου είναι αυστηρά μια (1) ώρα
  • Ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονης παρουσίας αθλητών και αθλουμένων είναι 60 άτομα ανά ώρα

Για τη διευκόλυνση των αθλούμενων πολιτών ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα 17:00-19:00 καθημερινά, εντός του σταδίου θα βρίσκονται και 20 αθλητές της ομάδας στίβου Νίκη Βύρωνα (σε δύο ξεχωριστές ομάδες ωριαίας προπόνησης), οπότε ο υπολειπόμενος αριθμός αθλούμενων πολιτών, κατά το χρονικό αυτό διάστημα, περιορίζεται στα 40 άτομα.

*Υπενθύμιση: Κάθε Παρασκευή από 9:00 έως και 13:00 εκτελούνται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του Σταδίου και για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η παρουσία πολιτών στο στίβο του σταδίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια