Ο Δήμος Βύρωνα εγκαινιάζει την ηλεκτρονική πλατφόρμα iRantevou

Στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, ο Δήμος Βύρωνα εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό ραντεβού, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όσους  ενδιαφέρονται να εξυπηρετηθούν από υπηρεσίες όπως το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο, τα  Έσοδα και το Γραφείο Πολιτικών Γάμων, να κλείσουν ραντεβού μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου:https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9773, ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://rantevou.dimosbyrona.gr/ οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την υπηρεσία του Δήμου που τους ενδιαφέρει, εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία!

 Γιατί να κλείσω ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα;

  1. Για να έρθω και να έχω προτεραιότητα να εξυπηρετηθώ, συγκεκριμένη μέρα, ώρα σε σχέση με άλλους συμπολίτες μου που θα αμελήσουν να κλείσουν ραντεβού και που πιθανόν να μην εξυπηρετηθούν αν δεν υπάρξει κενό την  ημέρα προσέλευσής τους.
  2. Για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις υπηρεσίες του Δήμου μέτρο απαραίτητο για να μειώσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του Covid 19.
  3. Για να ξέρω εκ των προτέρων ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για κάθε περίπτωση και να είμαι προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να τελειώσω τη δουλειά μου ακριβέστερα και ταχύτερο τρόπο.
  4. Για να μπορούνε με αποτελεσματικότερο τρόπο οι υπάλληλοι του  Δήμου να εξυπηρετήσουν το αίτημά μου.

Για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στη χρήση των νέων τεχνολογιών, για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου Βύρωνα:  2132008600.

Η διαδικασία εμπλουτισμού της πλατφόρμας συνεχίζεται, με στόχο να συμπεριληφθούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα που συναλλάσσονται με τον πολίτη.  Ο Δήμος Βύρωνα στην υπηρεσία του πολίτη!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Από σήμερα Δευτέρα 21/9 μόνο με ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση πολιτών στις δημοτικές υπηρεσίες λόγω κορονοϊού

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΔΙΔΑΔ/Φ69/126/16316) για την προστασία από τον κορονοϊό, από σήμερα η εξυπηρέτηση του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατόπιν προηγούμενου ραντεβού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια