Απειλήθηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων από την φωτιά

Πηγή: protothema.gr
© William Faithful

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα των ανθρώπων του καταφυγίου ζώων Βύρωνα, για να πάρουν τα δεκάδες σκυλιά που κινδύνεψαν από τους πυκνούς καπνούς της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι.

filozwoi_kareas__3_

filozwoi_kareas__1_

filozwoi__6_

Οι φιλοζωικές οργανώσεις, σε χρόνο ρεκόρ, απηύθυναν έκκληση για βοήθεια και υιοθεσίες σκύλων καθώς η πυρκαγιά απείλησε το καταφύγιο, το οποίο τελικά δεν έχει υποστεί υλικές ζημιές.

filozwoi__2_

filozwoi__3_

filozwoi__4_

«Κατεβάσαμε εβομήντα σκυλιά περίπου από το καταφύγιο του Βύρωνα γιατί κινδύνεψαν να πνιγούν από τους καπνούς. Ο κόσμος που ενδιαφέρθηκε να φιλοξενήσει τα σκυλιά ήταν αρκετός και ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκρισή του και τον ευχαριστούμε πολύ. Από το φόβος μας κατεβάσαμε τα σκυλιά και με τη βοήθεια του Δημάρχου μας, μπορέσαμε να τα πάμε σε ασφαλές σημείο. Το καταφύγιο , δεν έχει υποστεί υλικές ζημιές αλλά ο φόβος μας ήταν μεγάλος», δήλωσε στο protothema.gr η υπεύθυνη του καταφυγίου του Βύρωνα, Μαρία Ποδαρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια