«Art»: Η τέχνη του γέλιου στο Θέατρο Βράχων

Η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά παίρνει τους δρόμους μετά από 2 χρόνια επιτυχίας και συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί.
Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… Μέχρι που, με αφορμή έναν λευκό πίνακα λευκό, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Η Γιασμίνα Ρεζά υπογράφει μια από τις πιο διασκεδαστικές και συνάμα συγκινητικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών και ο Σταμάτης Φασουλής μεταφράζει και διευθύνει με μπρίο έναν θίασο πρωταγωνιστών που αποτελείται από τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη και στις 28 Αυγούστου θα ανέβει στο Θέατρο Βράχων, στον Βύρωνα.

Συντελεστές

Παίζουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς
Μετάφραση – Σκηνοθεσία:
Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβαλλιεράκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης
Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ

Πληροφορίες 

Ημερομηνία: Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020
Ώρα: 21:00
Τοποθεσία: Θέατρο Βράχων
Προπώληση: viva.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια