Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κοπή των δέντρων στο Παλαιό Δημαρχείο Βύρωνα

Την αντίθεσή τους με την απόφαση της δημοτικής αρχής, για την άμεση κοπή όλων των δέντρων που βρίσκονται στον ακάλυπτο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Βύρωνα, εκφράζουν κάτοικοι, φορείς και συλλογικότητες του Βύρωνα.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 21/7 αποφασίστηκε, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής και με τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων των Δημοτικών Παρατάξεων «Στάση Βύρωνα» και «Νέα Εποχή Βύρωνα», η άμεση κοπή όλων των δέντρων, ανάμεσα στα οποία είναι και τα 4 κυπαρίσσια, σήμα κατατεθέν της περιοχής του Βύρωνα, που βρίσκονται στο σημείο για δεκαετίες.

Με επιχείρημα ότι τα δέντρα αποτελούν εστία μόλυνσης και κίνδυνο για τους επισκέπτες του χώρου, που πρόκειται να μετατραπεί σε μουσείο, αποφασίστηκε η κοπή τους.

Οι δημοτικές παρατάξεις «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα» και «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα», που εναντιώνονται στην απόφαση αυτή, καθώς και το Σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 8:00 έξω από το Παλαιό Δημαρχείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια